Elokuiset illat ovat tehneet minuun vaikutuksen - korut ovat astetta tummempia väreiltään ja kesäinen riehakkuus on vaihtumassa yksinkertaisempaan ja ajattomampaan tyyliin. Korurintamalla on ollut viime viikkoina todella vauhdikasta, joten lisäilen taas vain muutamia poimintoja koruistani tänne blogiin. Viikon kuluttua (lauantaina 23.8.) oleva Tapahtumien yö Kehäkukan pihapiirissä pitää minut tiukasti ensi viikon helmilaatikoiden ääressä. Tapahtumien yössä on myös tarjouksia kesäkoruista. Kannattaa poiketa, sillä luvassa on monenlaista ohjelmaa klo 10-24!

Ja tässä koruja:

Vihertävän sinisessä kaulakorussa ja korvakoruissa on FMG:ltä tilattuja Afrikan turkooseja ja hopeaa.

1820588.jpg

Ostin joskus Helmetistä pyriittejä ja nyt ne vihdoinkin pääsivät osaksi tätä tummanpuhuvaa korua, jossa on lisäksi hopeahelmiä ja fossiiliakaattia.

1820590.jpg

Seuraavaksi pitkä kaulanauha lasihelmistä, metallihelmistä ja makeanvedenhelmistä.

1820592.jpg

Saman tyylinen koru kuin edellä, mutta helmet ovat ruusukvartsia, Swarovskin helmiäishelmiä, makeanvedenhelmiä, desert sun-helmiä sekä metallihelmiä. Tämä on aika suloinen!

1820594.jpg

Tummanpunertava kaulakoru on tunnelmaltaan lämpimän syksyinen: lasihelmiä ja metallihelmiä.

1820597.jpg

Kullankeltainen korulinkki-kaulakoru on sävyiltään kuin syystuulessa lainehtiva viljapelto! Lasihelmiä tässäkin korussa.

1820600.jpg

Hieman mystinen punamusta kaulakoru on yksi omista suosikeistani (valitettavasti kuva ei tee korulle oikeutta, se on paljon näyttävämpi luonnossa!). Korussa on käytetty lasihelmiä, punaisia jade-helmiä sekä riipuksena Villihelmestä ostettu simpukankuoririipus.

1820603.jpg

Taivaansininen jade sai seurakseen harmaita kuupintaisia lasihelmiä ja amatsoniittia. Riipus on ranskalaisesta Perles & Co-kaupasta.

1820606.jpg

Lopuksi - ainakin omasta mielestäni- varsin onnistunut rannekoru makeanvedenhelmistä ja kivihelmistä, joiden nimi on minulta valitettavasti unohtunut...Jotakin jaspista, muistelisin? Ostin kivet Helmetistä, mutta pussiin unohtui kirjoittaa kivien nimi. Lukko ja välihelmet ovat hopeaa.

1820608.jpg

Tänään sain helmilähetyksen USA:sta. Brightings Beads lähetti minulle ainakin Swarovskin kristalleja ja helmiäisiä. Muualtakin on tulossa lähetyksiä, joten ihan tässä sormet syyhyää päästä täydentämään helmilaarejani. Vaihtuvuus varastoissani on ollut kyllä tänä kesänä varsin kiitettävää. Nekin helmet, jotka ovat odottaneet vuoroaan jo pitemmän aikaa, ovat alkaneet puhua minulle, ja päässeet osaksi jotakin korua. Se on hieno tunne!