Olen luonteeltani tarkka ja säntillinen ihminen - kaiken pitää olla järjestyksessä, niin koruissa käyttämieni helmien kuin muidenkin asioiden elämässäni. Tämä luonteenpiirre on jonkin verran kahlitseva ja itseäni ärsyttävä, varsinkin kun teen koruja. Olen nähnyt monissa lehdissä, blogeissa ym. ihania koruja, jotka ainakin näyttävät siltä, kuin käsi olisi hamunnut korulaatikosta sattuman varaisesti helmen ja se on saanut jäädä siihen sen kummempia miettimättä. Ihailen näitä korujen tekijöitä! Miten he sen tekevät?!

Tällä kertaa yritin tietoisesti välttää symmetriaa ja laitoin parhaani mukaan helmiä vähän miten sattuu. Harjoitus onnistui kohtalaisesti, mutta olisin voinut olla vielä rohkeampi. En pystynyt täysin siihen, että laitan helmet koruun täysin summamutikassa.

666578.jpg

Africa-kaulakorun isot helmet ovat bloodstone-kiviä, jotka aluksi tarkoitin täysin erilaiseen koruun. Kuten monesti käy, suunnitelmat muuttuvat! Helmien reiät olivat tosi minimaaliset vaikka helmi itse onkin tuollainen möykylä, joten nyörikorua ei noista helmistä sitten tullut...Muut helmet ovat karneoleja, jadea, vihreää turkoosia ja unikkojaspista. Muutama hopeahelmi on myös joukossa sekä Karen Hill Tribe-riipus. Helmet on ostettu Maarian korupajasta, FMG:stä sekä Helmetti-foorumilta.