Mielessäni pyörii useampikin koruidea, mutta en ole saanut niitä vielä toteutetuksi tai ainakaan kokonaan valmiiksi, koska tarvikkeita puttuu. Olenkin tässä lähes päivittäin surffaillut netissä ja etsinyt sellaista helmikauppaa, josta saisin kaikki tarvitsemani yhdellä kertaa. En ole onnistunut...Ja se tuppaa välillä harmittamaan!

Jotakin on saatu valmiiksikin, kas tässä:

803906.jpg

Savukvartsista ja hopean värisistä makeanvedenhelmistä sekä hopeasta tuli aika kivan näköinen yhdistelmä. Makeanvedenhelmet, savukvartsiriipus ja isommat savukvartsihelmet ovat kaikki tilaajalahjoja Satuhelmestä! En ole vielä päättänyt hennonko luopua tästä korusta vai päätyykö se myyntiin tai lahjaksi...

803907.jpg

Tässä taas vähän yksinkertaisempaa tyyliä: fancy jasper-helmet on liitetty pronssiketjuun. Jotenkin tästä korusta tulee mieleen 1920-luku, jolloin korut olivat pitkiä ja kevyitä.

803913.jpg

Tässä pinkissä kaulakorussa on myös pronssiketjua. Pinkit lasihelmet ja metallihelmet ovat Kirjohelmestä. Tätä korua on vielä hieman paranneltava ja viimeisteltävä, sillä korun jump ringit ovat mielestäni liian heikkoja - ne täytyy vaihtaa vahvempiin. Tässä korussa on muuten lukko edessä, enkä ole sellaisia juuri tehnytkään. Myös lukon kiinnitystä täytyy vielä parannella. Muuten koru on mielestäni aika viehkeä, herttaisen tyttömäinen.

803910.jpg

Tätä laavakivikorua olen jo ehtinyt käyttää! Laavakivet on yhdistetty hopeaan.Kaulakorun kaveriksi tein myös korvakorut:

803914.jpg

803915.jpg

Tänään en saanut paljon mitään aikaiseksi - hypistelin vain helmiä ja totesin, että pakko ryhtyä taas tilauspuuhiin! Tällaiset korvakorut kuitenkin syntyivät makeanvedenhelmistä ja hopeasta. Korut ovat kyllä sievemmät luonnossa kuin tässä kurjassa kuvassa!

803908.jpg

Lopuksi kuva helmillä päällystetyistä helmistä, jotka odottavat pääsyä kaulakoruksi asti. Ovat kuin vadelmia!