Blogin päivitys on jäänyt muiden kiireiden takia hävettävän pitkäksi aikaa.Ystäväni Maikku jo vihjaili siihen suuntaan, että jotain pitäis tapahtua pikku hiljaa...No nyt otin itseäni niskasta kiinni, ja laitoin muutaman uuden korukuvan - olen tehnyt kyllä kaikenlaista tässä päivitystauon aikana, mutta kaikista ei ole vielä kuvaa tähän hätään. Tilasin myös viehättäviä tarroja ja pikku kortteja helmettiläisten innoittamana. Laitan kuvaa myöhemmin niistäkin.Kannattaa käydä tutustumassa.

Nämä kaulakorut on tehty kaikki samalla tyylillä eli hopealla päällystettyyn vaijeriin on pujoteltu erilaisia kivihelmiä, makeanvedenhelmiä, kristalleja, ja hopeisia välihelmiä.

Jadea, jaspista, kristallia, makeanvedenhelmiä:

1494492.jpg

Alla olevassa korussa on riipuksena tensha-helmi. Ne ovat niiiiiin ihania! Muita materiaaleja ovat lasihelmet, onyx, kristalli,makeanvedenhelmet ja synteettinen kvartsi.

1494503.jpg

Punaisessa korusa on käytetty mm. makeanvedenhelmiä, jadea ja granaattia. Korun riipus on hopeaa ja siihen on upotettu granaatti.

1494498.jpg

Raikas punaisen ja valkoisen yhdistelmä muodostuu valkoisesta jadesta ja punaisista korallihelmistä.

1494508.jpg

Ruskan värejä - vaikka kevät onkin: jaspista, karneolia ja hopeahelmiä.

1494514.jpg

Mustat ja valkoiset helminauhat on tehty desert sun- helmistä.

1494519.jpg

1494522.jpg

Nämä pikku kukat ovat odottaneet helmilaatikossa iäisyyden. Viimeinkin ne alkoivat kuiskia minulle, että haluaisivat päästä laatikosta pois. Tuloksena oli keväisiä hiuspinnejä, joista tässä esillä yksi malli. Tämän korun myötä toivotan hauskaa vappua!