Keväinen aurinko innoitti tekemään näin pääsiäisenä muutamia korvakoruja. Osa niistä tulee myös myyntiin. Yleensä myyn korujani sukulaisten, ystävien ja tuttujen kautta sekä myös erilaisissa myyjäisissä ja tapahtumissa. Mitään virallista myyntikanavaa minulla ei vielä ole. Tietysti teen koruja myös tilauksesta. Kouluni joulumyyjäisissä korvakoruni menivät hienosti kaupaksi, joten tulevia kevätmyyjäisiä ajatellen valmistin muutamia korvakoruja lisää.

504692.jpg

504694.jpg

Värjätyt makeanveden helmet ovat tosi herkät ja sopivat mielestäni hyvin kesäkoruihin. Näitä täytyy ehdottomasti saada lisää!

504695.jpg

Kryskolla-helmiä ja Balin hopeaa.

504701.jpg

Yhdeksi lempikaupakseni on viime aikoina tullut Kirjohelmi, josta myös nämä japanilaiset Tensha-helmet ovat peräisin.Punaisissa korvakoruissa on lisäksi hopeahelmiä ja valkoisissa Swarovskin kristallibiconet.

504702.jpg

504706.jpg

Suloiset Swarovskin kristallikukat eivät mielestäni kaipaa muita helmiä seurakseen.

504703.jpg

Fluoriittikukkia ja Swarovskin kristallia.

504696.jpg

Nämä makeanvedenkorvikset tulivat omaan käyttöön...

504760.jpg

...kuten myös nämä jaspis-korvakorut, jotka tein jo jokin aikaa sitten.

504748.jpg

Simpukankuoritableteista ja vaijerista tehty kaulakoru menee todennäköisesti myös myyntiin. Yläkuvassa on turkoosin ja ruskean sävyjä ja alakuvassa oranssia ja ruskeaa. Helmiäishelmet ovat Kirjohelmestä.

504750.jpg

504746.jpg

Yllä olevan kaulakorun tein itselleni. Korussa on käytetty jo kauan jemmaamiani jaspis-putkihelmiä, pyöreitä jaspiksia sekä hopeaa. Riipus on itse asiassa Maarian korupajasta ostettu Balin korvakoruosa! Harmi, että kuva on noin keltainen - värisävyt eivät näy ihan oikein.

504757.jpg

Jaspista on tässäkin omaan käyttöön tehdyssä kaulakorussa.

Kiitos kaikille, jotka ovat käyneet kommentoimassa tai muuten vierailleet blogissani. On ollut rohkaisevaa saada teiltä palautetta. Aikaisempia töitäni voi käydä katsomassa myös nettisivullani. Ainoastaan siitä olen pahoillani, etten itse ehdi kovin usein laittaa uusia kuvia...