Vihdoinkin on opinnot saatettu päätökseen ja kädessä on artesaanin paperit! Vaikka valmistuinkin tekstiililinjalta, en ole korujen tekoa hylännyt. Päinvastoin! Tänä kesänä korujani on myynnissä Hämeenkyröstä käsin  Puotihuoneella. Puotihuone sijaitsee 3-tien varressa Kehäkukan pihapiirissä.

Tässä pieni tilannekatsaus uusimpiin koruihin, jotka ovat jo kylläkin siirtyneet Puotihuoneen myymälään:

1646788.jpg

Vaaleanpunaisia ja kirkkaita lasihelmiä kiinnitettynä hopeoituun ketjuun.

1646806.jpg

Vihreitä ja kirkkaita lasihelmiä sekä hopeoitua ketjua samalla tyylillä kuin edellisessäkin kuvassa.

1646797.jpg

Valitettavasti kuva ei tee oikeutta tälle korulle, jossa on mustan ja kuparin sävyisiä lasihelmiä. Tämä koru on mielestäni oikein kaunis luonnossa!

1646813.jpg

Innostuin tekemään korusetin lasihelmistä ja isoista pulleista helmiäishelmistä. Korvakorujen metalliosat ovat kultadupleeta.

1646825.jpg

Tänään on niin pilvinen päivä, etten saanut tähän hätään valoisampaa kuvaa tästä korusta. Korussa on käytetty Swarovskin kristallibiconeita, makeanvedenhelmiä, lasihelmiä sekä kauniita viistehiottuja karneolipisaroita. Lukko ja ketju ovat hopeaa.

1646822.jpg

Tämä koru on kokeilu ja jää minun omaan käyttööni. Onnellisena uuden ompelukoneen omistajana intouduin kokeilemaan kangasputkeen tehtyä kaulakorua. Putken sisällä on puuhelmiä kahta eri kokoa. Tätä korua on tosi kiva käyttää! Koru solmitaan niskasta pienelle rusetille.

1646816.jpg

Myös tämä kokeilukoru jää omaan käyttööni. Koru on tehty samalla periaatteella kuin edellinenkin koru, mutta sisällä on massahelmiä. Hyvin toimii tämäkin koru! Lisäksi, että tykkään aivan valtavasti tämän korun värisävyistä, tässä on oikeaa kierrätyshenkeä. Kankaansuikale löytyi matonkudekasasta. Itse asiassa kangas oli vyö,joka koristi 70-luvulla äitini leninkiä. Tästä en luovu!