Blogini on ollut hävyttömän kauan päivittämättä, lähinnä opiskelukiireiden vuoksi. Koruja olen silti tehnyt jonkin verran, mutta täytyy myöntää, että sellaista vauhtia niitä ei ole syntynyt kuin aikaisemmin. Vaadin lisää tunteja vuorokauteen! Koska opiskelen tekstiilialaa, ajattelin esitellä tällä kertaa myös muita kuin koruja, vaikka lähinnä korublogihan tämä on. Tässä siis syksyn ja talven satoa:

364942.jpg

Apupupu on siis vihdoinkin valmis! Näitä täytyy tehdä kyllä vielä lisää, sillä noita langanloppuja kyllä riittää vaikka kuinka moneen pupuun. Apupupun ohje löytyy täältä: http://www.redcross.fi/ajankohtaista/uutiset/fi_FI/apupupu/

 

364988.jpg

Tämänkin kuvan voi jo julkaista, sillä joulu oli ja meni ...Nämä valmistuivat siis joululahjaksi kummitytölle. Punaiset huovutetut tossut ovat Friditsgarnin lankaa, mikä ei meinannut millään huopua! Tossut pyörivät koneessa muistaakseni ainakin kolme kertaa ennen kuin tulos oli jotenkin siedettävä. Ohje tossuihin: http://www.kaspaikka.fi/neulonta-A&O/asusteita_vaatteita/sukat-tossut/neulotut_huopatossut.html

Suloisen pehmeä Jouluruusu- huivi on tehty mohairlangasta ja sen ohje löytyi Taito-lehdestä 6/2006.

365013.jpg

Koulussa oli huovutuskurssi, ja tämä laukku ja helmet ovat sen satoa. Huovutus on ihan hauskaa hommaa, mutta täytyy sanoa, ettei se välttämättä ole minua varten...Ainakin tätä täytyy harjoitella vielä paljon, ennen kuin voin sanoa olevani lopputulokseen tyytyväinen. Laukkua tehdessäni niksautin selkäni ja kuljin pari päivää 90:n asteen kulmassa.

365024.jpg

Syksyllä koulussa tein elämäni ensimmäisen maton. Valitan kuvan kehnoa laatua ja mattokin on tuossa vähän epätyypillisessä asennossa. Maton kutominen oli muuten tosi hauskaa - sitä voisi tehdä toistekin!

364949.jpg

Koska tämän blogin on etupäässä esitellä koruja, laitan tähän yhden viimeisimmistä koruistani. Tässä kaulakorussa olen ensimmäistä kertaa käyttänyt puuhelmiä. Siniset helmet ovat turkoosi-kivihelmiä. Yksinkertaisuudessaan ihan kiva koru, jota olen jo ehtinyt käyttääkin!