Ensimmäistä kertaa sain tilaisuuden tehdä kaulakorun ja korvakorut morsiamelle. Morsian ihastui Kiwi Jewels -sivuilla olleesen koruun, ja lupasin tehdä jotain saman tapaista. Oli melkoisen vaikeaa löytää viininpunaisia yläporattuja makeanvedenhelmiä, mutta onneksi mm. Siru tuli apuun.  Pienemmät helmet ovat Sirun varastoista peräisin ja isommat löytyivät Helmiq:sta. Kiitos myös Magsille, jonka varastoista löytyi ihania violetteja yläporattuja makeanvedenhelmiä. Niistä teen jotain ihanaa itselleni kunhan ehdin.Toivottavasti päähenkilö tykkää, hän näkee nämä vasta maanantaina!

Kaulakoru makeanvedenhelmistä ja hopeasta:

425141.jpg

Tässä korvakorut kaulakorun pariksi. Helmet näyttävät ihan liian tummilta tuossa kuvassa, sillä ne ovat saman värisiä kuin kaulakorussakin.

425146.jpg

Muitakin koruja on tullut tehtyä pikku hiljaa - aina joskus jotain piristystä itselle! Tässä ensimmäiseksi puukorallista ja kuparista tehty kaulakoru. Tämän pariksi olisi tarkoitus tehdä vielä korvakorutkin. Tätä korua olen jo käyttänytkin ja lopputulos on mielestäni ihan ok.

425150.jpg

Seuraavaksi Helmimeristä ostettu helmiäisriipus liitettynä organza-nauhaan. Olen pitänyt korua pari kertaa, mutta vähän minua epäilyttää tuon organzan kestävyys ajan mittaan.  

425154.jpg

Ihanassa Helmiq:ssa oli myynnissä kissansilmähelmiä kivoissa keväisissä väreissä. Yhdestä pussillisesta syntyi tämä koru ja muutama helmi jäi vielä varastoonkin. Riipuksen olen tilannut Sayilasta. Lopputulos on mielestäni pirteä ja lupailee jo kovasti kevättä...

425165.jpg

Lopuksi vielä Helmiq:n ohjeella ja sieltä tilatuista helmistä tehty kaulakoru.

425181.jpg